Het Gouden Hert - Nieuws
Veluws Kampioenschap voor Mary Bakker met Samsam Afdrukken E-mailadres

In Kootwijk werd het Veluws Kampioenschap verreden. Mary Bakker behaalde in de eerste B rubriek een tweede en in de tweede rubriek een eerste prijs. Dit was goed genoeg voor het kampioenschap welke ze daarmee prolongeerde. Overige prijswinnaars in deze rubriek waren Geke Hop met Veronie 3e en Gerard van Winkoop met Eagle 9e. In de klasse L werd Paul Bavelaar met Ecorado 6e, gevolgd door Nico Knoppert met Gibilon 8e. Met zijn andere paard Glandine werd Nico 9e. Gijs van Winkoop werd met Dallas 5e in de klasse M. In de klasse Z deed Paul Bavelaar goed mee met Vesuvius. Hij mocht de 3e en de 5e prijs in ontvangst nemen. In de dressuur was er succes voor Belanda Vliek. Met Diablo werd zij vierde.

Eerder deze week ging Gijs van Winkoop naar Hattem met Airforce. In de klasse Z was hij de beste waarmee hij de grote prijs van Hattem om zijn naam kon schrijven. 

 
Derby Putten 29 april 2017 Afdrukken E-mailadres

 

Na het succes van vorig jaar organiseren we dit jaar wederom een Derby. Hiermee bieden we iets unieks in de omgeving. Gezien ons grote terrein met vele mogelijkheden kúnnen wij ook zoiets organiseren.

Op zaterdag 29 april is de oefenrubriek voor pony's en paarden de gehele dag. Je kunt hierbij kiezen tussen de hoogtes 50 60 70 80 (pony's) en

90 cm t/m 130 cm (paarden). We starten om 'smorgens 9.00 uur met de pony's 50 cm.

Een Derby is een parcours van ruim 20 hindernissen waarvan de helft natuurlijke hindernissen zijn. Het verschil met eventing is dat de natuurlijke hindernissen zo zijn gemaakt dat de balk of het element kan vallen. Voor de vrijdag heb je geen startpas nodig om mee te doen, dus het is voor iedereen toegankelijk. ‘s Middags zullen de pony’s rijden en ‘s avonds de paarden.

Wil je meer informatie? Mail dan naar derbyputten@gmail.com. Inschrijven voor de wedstrijd kan per e mail:

 

❖       PONY’S   ppclilliputters@gmail.com

❖       PAARDENderbyputten@gmail.com  

vermeld hierbij je naam, de naam van je paard /pony en de hoogte die je wilt rijden.

❖        Meer informatie vind je ook op startlijsten.nl

 

Doe je mee of kom je kijken? Graag tot dan!

 

Zie onderstaande foto’s voor wat impressie voorbeelden van hindernissen.alt

 

alt

alt

alt.

alt

alt

alt

alt

alt

 
Mary Bakker aan kop met Samsam Afdrukken E-mailadres

In Bunschoten waren de 40+ ruiters in grote getalen naar manege Groenendaal gekomen om de strijd met elkaar aan te gaan. Nieuwkomer Danielle Vliek werd 2e in het progressief klasse B op de eerste wedstrijd van Foxtrot. In het klassiek klasse L behaalde Veronie te Pas met Etoile de 2e plaats en Mien van Putten met Garita de 3e plaats. De klasse M klassiek werd met een snelle tijd gewonnen door Mary Bakker met Samsam, deze combinatie werd in het progressief 2e achter Gijs van Veluw met Wavelja die eerste werd.

 
« StartVorige12345678910VolgendeEinde »

Pagina 1 van 31

Hoofdsponsor

Banner