Hippisch Verband Putten - Nieuws
Uitslag verloting HVP Afdrukken E-mailadres

Dit zijn de gelukkige winnaars van de "Hippisch Verband Putten" verloting 2017.

Prijs Lotnummer Winnaar
1. Televisie 32"   E. vd Brink
2. Fiets 163614 H. vd Bor
3. Tabblet 160171 Henri
4. Waardebon "de Waag" 164863 R. de Groot
5. Waardebon "de Binnenkamer" 163406 J vd Bunt
6. Vleesschotel "Tomassen" 163405 J vd Bunt
7. Waardebon "Pizzaretta" 161209 F. Tijdeman
8. Boodschappenmand 164649 L. van het Slot

Extra prijs: CAP

(voor het lid dat de meeste loten boekjes verkocht heeft)

5,5 boekje Han Benning

Sponsoravond Hippisch Verband Putten goed bezocht Afdrukken E-mailadres
Zaterdag 14 maart heeft het Hippisch Verband Putten (HVP) in de manege aan de Halvinkhuizerweg een avond georganiseerd voor haar sponsors, leden en familie. De grote rijhal was omgetoverd in een lentetafereel. De wand van de rijbak was bekleed met een geel doek versierd met allerlei lente en Pasen tekeningen gemaakt door onze ponyruiters.
Alle drie de afdelingen van het HVP hebben hun beste beentje voorgezet en mooie demonstraties laten zien. De pony’s van PPC de Lilliputters  en de paarden van het Gouden Hert hebben elk een carrousel gebracht. Met 18 pony’s en 12 paarden werden verschillende figuren gereden zoals het klaverblad en de molenwieken. Samenwerking en onderlinge afstemming is daarbij erg belangrijk. Er is dan ook flink geoefend door beide afdelingen wat heeft geresulteerd in een prima optreden. De caroussels werden afgewisseld met een springdemonstratie, waarbij combinaties van een paard en pony streden voor de snelste tijd. De avond werd afgesloten door de menafdeling, het Gouden Span. Ook hier ging het om snelheid en wendbaarheid. Onderdeel van de hindernisbaan was een spelelement blikgooien uitgevoerd door sponsors die waren gekoppeld aan de 8 aanspanningen. Tussen de demonstraties door werd er gezorgd voor een hapje en een drankje en was er volop gelegenheid voor een praatje. Als afsluiting kregen de sponsors een Paasbrood mee naar huis gesponsord door bakker Harrie van Looijengoed.

Aandacht voor onze sponsors Afdrukken E-mailadres
Het actualiseren van de sponsorpagina heeft voortdurend onze aandacht. Zo blijven onze leden en andere bezoekers van de site op de hoogte van ons sponsorbestand. We zijn erg blij met alle borden-, wand- en hindernissponsors. De sponsors zijn essentieel voor de toekomst van het Hippisch Verband Putten. Het is belangrijk dat we ons dat blijven realiseren. In dat kader past dan ook de oproep ‘Denk aan onze sponsors, ze denken ook aan ons’.
In de afgelopen periode hebben we weer nieuwe Puttense sponsors mogen verwelkomen.
-          Van den Bor Milk heeft de achterwand van rijhal 1 van een hele mooie afbeelding voorzien. Daarnaast heeft Van den Bor Milk ook een mooie hindernis geschonken.

-       Van de Bunt sponsort twee borden:

-       De Molen heeft zijn sponsorschap afgelopen jaar uitgebreid als dealer van Havens Paardenvoeders en daarmee een tweede bord geplaatst.

-       De Bunschoten Groep uit Kampen:

ALLE NIEUWE SPONSOREN ENORM BEDANKT VOOR JULLIE ONDERSTEUNING !!!

Pagina 1 van 4