Instructie

Instructie

Menvereniging Het Gouden Span maakt gebruikt van verschillende instructeurs en instructrices. Naast onze vaste instructie wordt er ook maandelijks een gastinstructeur uitgenodigd. Zo is er voor ieder wat wils!

Hieronder vind je een overzicht van onze huidige instructie:

Marianne Wassink

Sinds jaar en dag is Marianne Wassink onze vaste instructrice. Met haar enorme schat aan ervaring kan zij zowel de beginner als de wedstrijdrijder voorzien van de nodige adviezen. Zelf is Marianne met haar paard Butterfly actief onder het zadel en aangespannen. Verder is ze de trouwe groom en coach van haar dochter Denise met haar pony Joep. Regelmatig zijn zij op diverse wedstrijden te vinden en niet geheel onverdienstelijk.

Milou Huisman

Op dinsdagavond is Milou Huisman onze vaste instructrice. Milou is naast instructrice zelf actief in de nationale en internationale wedstrijdsport met haar pony Thijs. Daarnaast is zij in het bezit van pensionstal ‘HPH Stables’. Hier kun je ook terecht om je pony of paard te laten beleren.

Aart van de Kamp sr.

Wie kent hem niet met zijn zwartbonte shetlanders? Decennialang rijdt Aart van de Kamp sr. al mee in het nationale en internationale veld van vierspan pony’s. Hij heeft zijn sporen in de mensport ruimschoots verdiend: maar liefst elf keer mocht hij zich Nederlands Kampioen bij de vierspan pony’s noemen en heeft diverse keren op het podium mogen staan tijdens Europees Kampioenschappen.

Aart heeft in Putten zijn Ideal Trainingcenter waar naar hartenlust dressuur, vaardigheid en marathon geoefend kan worden. Aart is naast onze (marathon)instructeur tevens medeoprichter van Menvereniging Het Gouden Span.

Woutera van de Kamp

Sinds de oprichting van de ‘guppenclub’ in 2008 is Woutera van de Kamp de vaste instructrice. Met veel plezier geeft zij iedere vrijdagavond de jeugd les in de verschillende disciplines van de mensport. Naast het lesgeven rijdt Woutera graag wedstrijden, zowel nationaal en internationaal, met haar tweespan Welsh pony’s. Ook maakt zij graag gebruik van de menlessen op dinsdag en vrijdagavond bij Menvereniging Het Gouden Span.

17,10,-7,45,1
1,600,60,1,1000,5000,50,800
30,100,1,50,12,30,50,1,70,12,1,10,0,1,1,5000
0,1,0,0,0,40,10,5,0,1,0,15,0,0
van-Wijncoop
Bakkerij Looijengoed
Rofianda-Agri
Marinus Jansen
Stapelhout
Struik
Guliker
van de Mheen Grondwerken
van Huenen
van Kempen
Tomassen
van de Mheen Foodservice
Garagebedrijf van Veenhuizen

Contact

Hippisch Verband Putten
Halvinkhuizerweg 78-80
3882 LA PUTTEN
Tel.: 0341-351779
info@hippischverbandputten.nl