Sponsoring

Een veel gehoord geluid: verenigingen kunnen niet zonder sponsoring. Inderdaad… het is een absolute voorwaarde om een vereniging draaiende te kunnen houden. Dat geldt ook voor het Hippisch Verband Putten. Doet u ook mee? Meer informatie

Hoofdsponsor:

Vliek gr

Onze sponsoren:

Info sponsoring

Sponsoring van het HVP kan door middel van een sponsorbord dat op de wand van beide rijhallen kan worden geplaatst. Naast een sponsorbord in de wand bestaat er ook de mogelijkheid een hindernis te sponsoren. Op de sponsorpagina van deze website ziet u een overzicht van de vele sponsors die het HVP al rijk is. We zijn enorm blij en trots om zoveel sponsors aan u te kunnen presenteren.

Wat krijgt u er voor terug?

Deze vraag hebben we onlangs gesteld aan onze sponsors. Velen noemen dan ‘naamsbekendheid’. Daar doen we natuurlijk hard ons best voor. Maar dat is niet het enige wat ons betreft.

We willen u graag de gelegenheid bieden nader kennis te maken met de hippische sport en het Hippisch Verband Putten in het bijzonder. Het HVP kent drie afdelingen:

  • De ponyafdeling, PPC de Lilliputters
  • De paardenafdeling, Het Gouden Hert
  • De menafdeling, Het Gouden Span

Deze drie afdelingen organiseren verscheidene wedstrijden. Graag nodigen wij u uit om één of meerdere grote evenementen bij te wonen. Voor PPC de Lilliputters is dit ‘Het Puttens Hert’, de menafdeling organiseert jaarlijks in het voorjaar de ‘Nationale Oefenmarathon Putten’ die steeds meer deelnemers en bezoekers trekt en Het Gouden Hert verzorgd ieder jaar in januari het ‘Nederlands Kampioenschap voor veteranen’.

Belangstelling?
Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Hippisch Verband Putten
Halvinkhuizerweg 78-80
3882 LA PUTTEN
Tel.: 0341-351779
info@hippischverbandputten.nl